Serveis

relative

Relative Music és una empresa jove i dinàmica que ofereix una variada selecció de serveis musicals dividida en dos eixos principals :
l’ensenyament i la producció de música.

Escola de música moderna a Andorra

L’escola de música moderna proporciona diverses opcions destinades a un públic variat en els següents instruments:
- Guitarra Elèctrica
- Bateria
- Baix Elèctric
- Cant Modern
- Teclat i Piano

Totes les disciplines van des de l’aprenentatge de la música amb un enfocament purament lúdic fins a la pràctica de l'instrument des d’un punt de vista més tècnic i professional.

Aquestes són les opcions que ofereix l’escola de música moderna:

- Aprendre a tocar un instrument sense la necessitat de llegir solfeig:

opció pensada per als alumnes que volen aprendre a tocar cançons i a poder adquirir un coneixement bàsic de l’instrument per tal de poder tocar estils bàsics i senzills.

guitarra musica andorra

- Aprendre de manera més tècnica i aprofundir en la pràctica de l’instrument:

opció que permet aprendre a llegir música d’una manera amena i pràctica tot i seguint un mètode que els permet autovalorar el seu nivell i  ampliar gradualment les habilitats tècniques i els coneixements musicals.

bateria musica andorra

- Tocar en grups de música amb l’objectiu de fer concerts de música en directe:

opció que permet posar en pràctica els coneixements adquirits i aconseguir solidesa i seguretat en assajos setmanals i un mínim de 3 concerts en directe davant d’un públic ampli durant el curs.

grup musica andorra

- Cursar estudis musicals homologats amb el plà Bologna

Relative Music és la delegació de RockSchool al Principat D’Andorra. A través de Rockschool els estudiants que es plantegin un futur semi-professional o professional poden cursar uns estudis musicals sobre qualsevol dels instruments moderns (Guitarra Elèctrica, Baix elèctric, Bateria, Cant Modern, Teclat i Piano) amb titulacions reconegudes a tota Europa i a Estats-Units. Aquestes van des del grau elemental de l’instrument fins a estudis universitaris de 3 anys. Totes les classes i exàmens es realitzen al principat d’Andorra.

curs musica andorra

Les nostres instal•lacions

Estan preparades per a la pràctica de l’instrument en tota la seva amplitud. Totes les nostres aules estan completament insonoritzades per tal de que l’alumne pugui practicar sense distraccions i pugui fer-ho al volum adequat sense por a molestar. A més a més disposem de tot el material necessari a les nostres aules, per tal que l’alumne només hagi de portar els seus llibres.

Relative Music també proposa la composició de música destinada a falques publicitàries, curts i llargs metratges, i fins i tot per a artistes en solitari.
També ofereix la possibilitat d’esdevenir un estudi de gravació per aquells grups que desitgin enregistrar maquetes i cd’s.

Relative Music està situada al centre d’Andorra la Vella i tant per la seva situació com pels serveis que ofereix és sense dubte una bona opció lúdica i professional oberta a un públic ampli.